Referenties

Ik ben Miranda Habraken, ik ben 34 jaar en sport nu ongeveer een half jaar bij Madonna’s.
Ik train 3x in de week.

 
Waarom heb je gekozen voor Madonna’s?
Ik ben bij verschillende sportscholen gaan kijken en heb uiteindelijk gekozen voor Madonna’s omdat de training hier het meest afwisselend is. Ik hou wel van variatie en ook al staan er de vaste toestellen de coach zorgt iedere keer voor een andere training.
 
Wat kan je vertellen over het Body Support Programma?
Sinds ik deelneem aan het Body Support programma voel ik mezelf veel fitter, ik heb meer energie en ik voel me gelukkiger. Ik heb geen last van een honger gevoel en het mooie is dat ik mijn menu gewoon binnen mijn gezin kan toepassen. Uit de vele menu’s heb ik gekozen voor het normale menu en dat werkt, iedereen thuis eet gewoon mee!
 
Hoe zit het met de begeleiding die je krijgt?
De begeleiding bevalt ook prima, ik hou wel van wat extra aansporing als ik aan het trainen ben maar ook als ik vragen heb kan ik bij de coach terecht.
 
Ben je tevreden met het resultaat?
Jazeker! Ik had niet als doel om een bepaald aantal kilo’s af te vallen maar ik wilde vooral mijn leefstijl verbeteren en dat is zeker gelukt! Het sporten en eten zorgt voor meer energie en ik voel me gezonder.De gezellige professionele begeleiding zorgt ervoor dat ik geniet van driemaal per week sporten. Madonna’s, een unicum!!!
- Ria

We krijgen hier zoveel energie van.
- Wilma en Anny

Super, zoals je hier begeleid wordt. Je wordt op een positieve manier gestimuleerd en het is super gezellig.
- Ellen

Ik vind Madonna’s de ideale oplossing voor vrouwen die zich niet op hun gemak voelen in een groot fitnesscentrum. Ik voel me er super op mijn gemak. Er is een heel goede professionele begeleiding in een geweldige gemoedelijke sfeer.
- Rita

Ik ben nu weer heerlijk los! Ik had al lange tijd van stijfheid, vooral in de ochtend. Daardoor had ik de neiging om nog minder te gaan bewegen. Nu ik bij Madonna’s sport ben ik zoveel fitter en energieker. Heerlijk!
- Anny

 

Lekker fanatiek gesport! Adrenaline stroomt weer. Mijn conditie gaat vooruit..
- Rianne

Sporten en ik was een ongelukkige combinatie. Ik was vijftig, tijd om in te grijpen. Ik sport nu drie maanden bij Madonna’s. ik hoef me niet te schamen voor onhandige minder elegante posities. Women only!
Mijn lijf is weer van mij. Het doet weer wat ik bedoel. Ik ga mijn jurkjes innemen!!
- Jolanda

Vrijdag mijn kast uitgeruimd. Kwam een jurkje tegen. Maar een of tweemaal gedragen, wanm tik had het twee jaar geleden te klein gekocht. Yes! Het past weer. Lekker doorgaan met sporten dus.
- Erna

Misschien is het de leeftijd, maar pas nu vond ik sporten fijn. Heel prettig met dames onder elkaar.
- Diane

Trots op mezelf! Na drie maanden sporten tien kilo eraf. Jippie! Dat is toch twee zakken aardappelen van vijf kilo. Of 40 pakjes boter. Die hoef ik al niet meer mee te sjouwen. Ik ga natuurlijk gewoon door.
- Ardien

„Sjonge jonge, wat zie jij er goed uit”
„Hoeveel ben jij wel niet afgevallen?”
„Hoe heb je dat gedaan?”
„Knap hoor!”
Hoe vaak heb ik me naar anderen wel niet zo uitgesproken. Hoe lekker is het om nu zelf  zo te worden aangesproken!
- Jolanda