0413 724 910 info@madonnas.nl

Afvallen

Afvallen met het BenFit programma in Veghel

Afvallen met gegarandeerd Resultaat

BenFit afvalprogramma  

Het Ben Fit voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.

Ben Fit gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raak je snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer je daarmee stopt, en je gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

Ben Fit zorgt voor een optimale stofwisseling. Ben Fit leert je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Hebt u dit  eenmaal geleerd, dan zal je in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan.

Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met Ben Fit leer je om meer te eten dan je gewend bent en toch af te vallen.

Hoe fit ben jij? Doe je fittest!

Sportschool Madonna’s helpt jou de 1e stap te zetten. Bewegen is goed voor de gezondheid, maar hoe fit ben jij daadwerkelijk? Doe hier de fittest en kom erachter hoe fit jij bent.

Afvallen bij Madonna’s in Veghel

Voor een duurzaam resultaat is het belangrijk om een eetpatroon te ontwikkelen dat ook op langere termijn bij je past. Het gaat namelijk niet alleen om de weken waarin je kilo’s verliest maar om een resultaat voor de rest van je leven. Onze voedingsdeskundige stemt het programma optimaal af op jouw doelstellingen en omstandigheden.

Testemonials

“Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Madonna’s voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Madonna’s.”

Caroline

“Dankzij jullie ben ik in 6 maanden Fitter, Gezonder en 10 kilo lichter! De begeleiding ervaar ik als super fijn, top! Ik blijf hier graag komen. Bedankt!”

Linda

“Goede en nette sportscholen. Erg vriendelijk en dagen e uit. Daarnaast bieden ze meer faciliteiten naast de fitness, denk aan bootcamp/Boty & mind. Kortom, goede sportschool!”

Indy

Klaar om fitter te worden bij Sportschool Madonna's?

Neem hier contact op

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Mailadres

info@madonnas.nl

Bel ons

0413 724 910

Kom langs

Hoogstraat 27
5462 CW Veghel

Madonna's © 2019
Privacy en Cookies
Algemene voorwaarden

Website door: Fitleads