0413 724 910 info@madonnas.nl

Fitness

Fitnes voor vrouwen in Veghel

Hoe Werkt sportschool Madonna’s

Sportschool Madonna’s in Veghel heeft een breed aanbod aan Fitness mogelijkheden bekijk deze hier onder

Complete 30-minuten-small group training

Sporten als het jou uitkomt? Afwisselend en met professionele begeleiding? Loop binnen bij onze circuittraining.
Energiek, vitaal, lekker in je vel. Bij Madonna’s bereik je dat in 30 minuten. Door regelmatig te sporten op onze veilige vrouwvriendelijke apparaten bouw je spierkracht en conditie op. Onze professionele circuitcoach begeleidt en motiveert je en jij bereikt je doelen.

HIIT circuittraining: circuit 2.0

Wil jij dat stapje meer zetten? Het circuit 2.0 daagt je uit om alles uit jezelf te halen. En de ultieme bonus: het heerlijke gevoel dat je jezelf overtroffen hebt.
Bij circuit 2.0 train je met een hoge intensiteit. De oefeningen volgen vlot op elkaar. Het circuit is telkens anders, waardoor je je veelzijdig ontwikkelt. Sporten blijft zo leuk en afwisselend.

Medisch fitness

Hoe ga je om met pijn, blessures en andere gezondheidsproblemen? Hoe voorkom je klachten? 
Bij medisch fitness ligt de nadruk op gezond en verantwoord bewegen. Voor een voorspoedig herstel, om blessures te voorkomen of om te blijven bewegen bij chronische klachten. Ook kunnen we met medisch fitness overwicht aanpakken en daarmee de kans op diabetes, hart- en vaatziekten en kanker verminderen. Wij helpen je om gericht te blijven bewegen, zonder te forceren.

Personal training

Wil jij een écht en blijvend resultaat? Jouw doel bereiken? Personal training biedt je een totaalaanpak: bewegen, voeding en mentaal. Helemaal op jou afgestemd!
Personal training begint met een intake, waarin we jouw doelen, je sterke punten en valkuilen bespreken. We testen je houding en beweging, en onderzoeken wat voor jou de beste aanpak is. Je krijgt persoonlijke coaching, een programma op maat én voedingsbegeleiding. Samen gaan we voor een optimaal resultaat.

Hoe fit ben jij? Doe je fittest!

Sportschool Madonna’s helpt jou de 1e stap te zetten. Bewegen is goed voor de gezondheid, maar hoe fit ben jij daadwerkelijk? Doe hier de fittest en kom erachter hoe fit jij bent.

Verantwoord afvallen

Het Ben Fit voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.

Ben Fit gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raak je snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer je daarmee stopt, en je gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

Ben Fit zorgt voor een optimale stofwisseling. Ben Fit leert je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Hebt u dit  eenmaal geleerd, dan zal je in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan.

Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met Ben Fit leer je om meer te eten dan je gewend bent en toch af te vallen.

Personal training in Veghel

Als je bij Madonna’s komt sporten, is er altijd begeleiding dpor een coach. Je kan met je eventuele vragen bij Madonna’s terecht. Wil je afvallen of je gewicht onder controle houden? De coach helpt je om gezond en verantwoord te eten en bewegen. Met BenFit kom je dichterbij je doel, krijg je meer energie en een beter gevoel.

Er is op afspraak ook de mogelijkheid van personal training of training in een kleine groep. Kom je met meer mensen, dan worden de kosten gedeeld.

Vrouwen kunnen bij Madonna’s zijn wie ze willen zijn. Het gehoord, gezien en begrepen worden is belangrijk. Met haar achtergrond als geregistreerd psycho-sociaal begeleider heeft Elly Smits daarvoor oog en vaardigheid.

Vaak gestelde vragen

Andere vragen? Neem gerust contact met ons op

Wat kost een lidmaatschap?

Dit is afhankelijk van je wensen en behoeften. We adviseren daarom om contact met ons op te nemen zodat je geadviseerd kan worden door een van onze trainers.

Hoelang is mijn overeenkomst?

Er zijn verschillende opties; Maandelijks opzegbaar, 6 maanden of 12 maanden.

Hoe kan ik starten?

Heel eenvoudig! Vul via onderstaand formulier je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Is een proefles/kennismaking gratis?

Ja, een proefles of kennismaking is volledig gratis. Vraag nu jouw gratis les aan en kom het uitproberen.

Wat zijn de openingstijden?

Klik in het menu op de pagina “openingstijden”. Hier kun je alle informatie vinden.

Kan ik bij jullie afvallen?

Jazeker! We hebben een speciaal programma door onze voedingsconsulen (BenFit) om iedereen te helpen met afvallen. Vraag meer informatie aan en je wordt er binnen 24 uur over gecontacteerd.

Klaar om fitter te worden bij Sportschool Madonna's?

Neem hier contact op

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Mailadres

info@madonnas.nl

Bel ons

0413 724 910

Kom langs

Hoogstraat 27
5462 CW Veghel

Madonna's © 2019
Privacy en Cookies
Algemene voorwaarden

Website door: Fitleads