0413 724 910 info@madonnas.nl

Groepslessen

Groepslessen/sporten in Veghel

Sporten in Veghel? Dit zijn onze groepslessen en trainingen

Sportschool Madonna’s in Veghel heeft een breed aanbod aan groepslessen die je de hele dag kunt volgen! Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod.

N

Small group training

Sporten als het jou uitkomt? Afwisselend en altijd met professionele begeleiding?
Energiek, vitaal, lekker in je vel. Bij Madonna’s bereik je dat in 30 minuten. Door regelmatig te sporten op onze veilige vrouwvriendelijke apparaten bouw je spierkracht en conditie op. Onze professionele circuitcoach motiveert je en jij bereikt je doelen.

N

Latijns Mexicaans dansen

Wil jij op een toegankelijke manier dansen en trainen op zuid-amerikaanse muziek? 
Dan moet je zeker aan onze Latin American Free Style workout deelnemen. Heerlijk ontspannen zonder ingewikkelde patronen op inspirerende muziek onder leiding van een inspirerende coach.  

N

Body & Mind: yoga en pilates

Lichamelijk bewust en geestelijk in balans: dat staat centraal bij Body & Mind. Wil jij op een ontspannen manier je lichaam trainen? 
Body & Mind bij Madonna’s is een combinatie van yoga en pilates. Je bouwt daarbij flexibiliteit en spierkracht op. We focussen op ademhalingstechniek, concentratie en zorgvuldig opgebouwde stretches, bewegingen en houdingen. Ook bij diverse fysieke en mentale klachten is Body & Mind geschikt. Deze holistische workout brengt je lichaam en geest in harmonie.

N

Nia-workout op muziek

Klaar voor een complete workout op muziek? Aangepast aan wat jij wel en niet kan? Na een Nia-les voel je je voldaan, ontspannen en bruis je van energie! 
Tijdens de workout beweeg je intensief op mooie inspirerende muziek. Nia is gebaseerd op een combinatie van negen verschillende bewegingsstijlen. Je ontwikkelt flexibiliteit, coördinatie, mobiliteit, kracht, precisie en stabiliteit. Je ademt dieper en voelt je energiek, vrij en ontspannen.

Bootcamp

Heerlijk buiten sporten: basis-bootcamp  

Lijkt het je heerlijk om buiten te sporten, maar vraag je je af of je dat wel aankunt? Ben je nooit zo’n hardloper geweest? 
Met de basis-bootcamp ben je lekker sportief bezig, in jouw eigen tempo en intensiteit.
Ook met wat minder sportervaring kun je zo meedoen. Je beweegt op een gevarieerde manier op jouw niveau. Natuurlijk dagen we je ook uit. Stap voor stap ontwikkel je je sportieve vaardigheden.

Fanatieke uitdaging: bootcamp voor gevorderden

Durf jij een sportieve uitdaging aan en wil je graag buiten sporten? Ben je niet bang voor een pittige intervaltraining?
Bij de bootcamp voor gevorderden dagen we je uit om je grenzen te verleggen. Ideaal voor vrouwen met wat meer sportervaring. Onder leiding van een personal trainer werk je aan kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie. Bootcamp is plezier, actie en gezelligheid. 

Gemotiveerd?

Ben jij na het zien van de mogelijkheden ook zo gemotimeerd en wil je graag een keertje mee doen. Of misschien wel gewoon meer informatie?

Vaak gestelde vragen

Andere vragen? Neem gerust contact met ons op

Wat kost een lidmaatschap?

Dit is afhankelijk van je wensen en behoeften. We adviseren daarom om contact met ons op te nemen zodat je geadviseerd kan worden door een van onze trainers.

Hoelang is mijn overeenkomst?

Er zijn verschillende opties; Maandelijks opzegbaar, 6 maanden of 12 maanden.

Hoe kan ik starten?

Heel eenvoudig! Vul via onderstaand formulier je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Is een proefles/kennismaking gratis?

Ja, een proefles of kennismaking is volledig gratis. Vraag nu jouw gratis les aan en kom het uitproberen.

Wat zijn de openingstijden?

Klik in het menu op de pagina “openingstijden”. Hier kun je alle informatie vinden.

Kan ik bij jullie afvallen?

Jazeker! We hebben een speciaal programma door onze voedingsconsulen (BenFit) om iedereen te helpen met afvallen. Vraag meer informatie aan en je wordt er binnen 24 uur over gecontacteerd.

Klaar om fitter te worden bij Sportschool Madonna's?

Neem hier contact op

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Mailadres

info@madonnas.nl

Bel ons

0413 724 910

Kom langs

Hoogstraat 27
5462 CW Veghel

Madonna's © 2019
Privacy en Cookies
Algemene voorwaarden

Website door: Fitleads